Kontorslösningar

Drop-in plats

  • Våra drop-in-platser innebär en unik möjlighet att få sitta i en dynamisk miljö i öppet landskap där du får tillgång till ett nätverk och träffar potentiella kunder och affärspartners.

Fast plats

  • Vill du att din plats i kontorslandskapet skall vara reserverad för dig, är alternativet Fast plats det du skall ha. Här prioriteras tystnad och arbetsro.

 Kontorsrum

  • Kontorsrum med en plats, 2-4 eller 3-6 platser, eller enligt behov. Vi har möjlighet att flexibelt hitta rätt lösning för alla, såväl ensamföretagare som för er som redan börjat växa. Möblerat eller omöblerat. 

 

 

I våra erbjudanden finns alternativen; typ av arbetsplats, mötesrum, konferensrum, fritt fast eller trådlöst nätverk, kaffe/te, skylt i entrén, postbox, förvaringsskåp, fri scanning av dokument, enskilt rum för telefonsamtal et c. För mer information om vår service, klicka här.Mötes-och konferensrum


Våra 8 mötes- och konferensrum finns i storlekar passande allt från 2 till 25 deltagare. Tre av dessa är lämpade för möten med 4-6 personer och kan kombineras så de passar för 8-25 personer beroende på möblering. Två mötesrum är anpassade för 4 personer. Övriga mötesrum är anpassade för 2-12 personer. Samtliga rum har tillgång till det du behöver för presentation och givetvis också kostnadsfritt WiFi. Rummen är ljusa och luftiga och deltagarna har tillgång till kaffe/te. Våra mötes- och konferensrum är tillgängliga året runt att hyra.

 

Vi erbjuder även möjlighet för externa kunder att hyra våra mötesrum till ett förmånligt pris. Kontakta info@ec1.nu för mer information.

 

För rumsbokning, klicka här.